Chocolate Chip Cookies

Skamløst kopieret fra Smagsløjer.dk: http://smagsloejer.dk/2012/10/verdens-bedste-chocolate-chip-cookies-virkelig-must-bake/

Opskrift
275 g brun farin
2 tsk vaniljesukker
2 æg
1 tsk salt
1/2 tsk natron
1 tsk bagepulver med top
250 g hvedemel
200 g mørk chokolade
1 dl smagsneutralolie – fx solsikkeolie

Pisk brun farin, vanilje og æg et par minutter, til blandingen er lys og luftig. Tilsæt sigtet mel, bagepulver, natron og salt, og pisk det hele sammen. Bland herefter grofthakket chokolade og olie i, til en jævn blanding opnås. Bland olien godt ind i dejen, ved at vende godt med en dejskraber. Stil dejen på køl en times tid, så den bliver nemmere at arbejde med.
Varm ovnen op til 175 °. Tag dejen ud i stuetemperatur, fordel cookie-klatter med to skeer, på en bageplade. Det passer, hvis du kan have 9 cookies pr bageplade. Ikke tryk, ikke mas, bare sæt dem i ovnen og vent i spænding.
Bag kagerne i 8-10 minutter. Lad kagerne falde sammen 5 minutter på bagepladen, og flyt dem derefter over på en rist.
Nyd kagerne i sødt selskab – eventuelt akkompagneret af en godt krus te og et lækkert magasin!

Dette indlæg blev udgivet i Småkager og tagget , , . Bogmærk permalinket.