Hvid chokolade og hindbærkage

Stammer oprindeligt fra Sarahskager.dk : http://www.sarahskager.dk/hindbaermuffins-med-hvid-chokolade/

HUSK! Brug IKKE elpisker!

300 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
180 g. sukker
1 æg
2 tsk. vaniljesukker
2 1/4 dl. mælk
50 g. smeltet smør
150 g. hindbær
150 g. hakket hvid chokolade

  1. Forvarm ovnen til 200 grader på varmluft.
  2. Smør en springform
  3. Bland mel, bagepulver og sukker i en skål.
  4. Rør æg, vaniljesukker, mælk og smeltet smør i melblandingen.
  5. Vend den hakkede hvide chokolade og hindbærrene i dejen
  6. Bag kagen til den er fast og gylden ca. 45 minutter. Stik en pind i for at tjekke om den er færdig.
Dette indlæg blev udgivet i Kager og tagget , , , . Bogmærk permalinket.