Lakridsmuffins / kage

Lakridsmuffins

3 æg
225 g muscovadosukker
75 g smør
225 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g hvid chokolade
1 tsk. lakridspulver – vurder selv om der skal mere i – jeg plejer at gange op – så jeg har det meste af et brev i. Jeg bruger lakridspulveret fra Søstrene Grene da jeg synes det er mere rundt og fyldigt i smagen, men det bliver først rigtigt godt for lakridshovederne, hvis du kan have 2 slags pulver i: Det blide og søde lakridspulver og det rå lakridsrodspulver fra for eksempel Bülow.

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Pisk æg og sukker godt sammen.
  3. Smelt smørret.
  4. Bland mel med bagepulver, og rør det i dejen sammen med afkølet smeltet smør.
  5. Hak chokoladen, og rør den i dejen sammen med lakridspulver.
  6. Fordel dejen i 12 muffinforme. Bag kagerne i ca. 20 min. Afkøl kagerne. – Hvis du bager en kage i stedet for muffins, så skal den være i ovnen i 40-50 minutter afhængig af størrelsen. Brug altid en pind til at tjekke om den er færdig.
Dette indlæg blev udgivet i Kager og tagget , . Bogmærk permalinket.